Zonneschermen

Vakantie in eigen tuin

Gezellig aperitieven, de geur van barbecue, de kinderen die buiten spelen... dat moet haast wel zomer zijn. Zorgeloos genieten van het zonnige weer op je terras, dat is pas vakantie in eigen tuin!

De dag van vandaag speelt buitenleven een centrale rol. Het terras is écht een verlengstuk geworden van de woning. Wilms biedt heel wat mogelijkheden om je terras sfeervol en comfortabel te maken. Zo vind je steeds een gepaste buitenoplossing die perfect voldoet aan jouw wensen.

Een zonnescherm of knikarmscherm is de meest elegante oplossing om schadelijke UV-stralen te weren op jouw terras. Zo kan je samen met jouw gezelschap langer én op een verantwoorde manier genieten van de zon. Deze overkapping zie je enkel wanneer je daar zelf om vraagt. Al de andere momenten zit het geheel verstopt in een mooi afgewerkte kast die tegen de buitengevel wordt bevestigd.

Het grootste voordeel van een zonnescherm is dat het om een oprolbaar systeem gaat. Bij deze oplossing heb je dus geen steunpalen die permanent zichtbaar zijn. Tevens zal een zonnetent warme zonnestralen afblokken nog voor ze de kans krijgen om jouw woning op te warmen. Terwijl je met volle teugen geniet van jouw terras en het mooie weer, bewijst het zonnescherm ook nog eens zijn nut als zonwering. 2-in-1 dus!

Image