Screens met venster

Gezellig binnen met buitenzicht

Heb je een afdak of pergola waar je te veel last hebt van tocht? Geen probleem! Speciaal daarvoor hebben we winddichte voorzetscreens met een venster. Dit specifieke doek laat geen wind door en heeft een ingebouwd venster zodat het zicht naar buiten steeds behouden blijft.

Dankzij deze voorzetscreens kan je zowel op koude als warme dagen genieten van jouw gezellige zithoek. Is het koud, dan laat je de doeken naar beneden. Tijdens de warme dagen laat je de screens gewoon naar boven en zit je eigenlijk buiten. Het blijft natuurlijk steeds mogelijk om dit type doek zonder venster te voorzien, zodat je bepaalde delen kan afsluiten. De grootte van het venster is eveneens vrij te bepalen.

Afwerking op maat

Voor onze screens met venster is enkel de afgeschuinde kast van 120 mm mogelijk. De kast, geleider en onderlat worden in een RAL-kleur naar keuze gelakt in onze 'groene' lakkerij. De afmetingen van het doorzichtige venster zijn vrij te bepalen, mits een verplichte ondoorzichtige rand links en rechts van het vlak. Op die manier kan je de volledige screen aanpassen naar wens. Het is steeds mogelijk om de andere ramen van jouw woning te voorzien met voorzetscreens zonder venster.

Image