Raamventilatie

Een verademing in huis

De lucht die je inademt, heeft een grote invloed op je gezondheid. Ook in huis. Je brengt immers heel wat tijd door binnen. Alleen is de luchtkwaliteit in huis vaak slechter dan buiten. Met vocht van douchen en koken, koolstofdioxide dat je uitademt, vluchtige stoffen van o.a. schoonmaakmiddelen en bouwmaterialen als belangrijkste oorzaken.

Als je de binnenlucht niet ververst, stapelen die schadelijke stoffen zich op in huis en kunnen vochtproblemen ontstaan. Je woning even verluchten is geen duurzame oplossing. Om een gezonde leefomgeving te creëren, moet je de lucht in huis voortdurend erversen. Dat doe je met een gecontroleerd ventilatiesysteem.

Waarom kiezen voor raamventilatie van Wilms?

Wilms ventilatie maakt gebruik van Airria®-technologie, een decentraal systeem D met warmterecuperatie. De ideale ventilatieoplossing voor je renovatie.

Met Wilms ventileer je je woning gecontroleerd: de lucht wordt aan- en afgevoerd op mechanische wijze. Zo hou je de luchtkwaliteit op peil en het klimaat binnen altijd in balans. In tegenstelling tot gecentraliseerde systemen ververs je de lucht met Wilms lokaal – in elke ruimte apart dus. De warmtewisselaar zorgt voor comfort en minimaal warmteverlies.

Image