Veranda zonwering

Je veranda: de verlenging van je woning

Een veranda is zowel tuinkamer als verlengstuk van de woning. De veranda geeft je een prachtig zicht op je tuin en de omliggende natuur, maar zorgt ook snel voor een overdosis lichtinval en een verkleuring van het interieur. Bovendien kan de ruimte snel opwarmen. Een windvaste verandazonwering is een simpele en efficiënte manier om deze problemen op te lossen.

Dankzij een unieke spantechniek in de geleiders blijft het doek in elke hellingshoek onder spanning. Bovendien moet het systeem niet altijd op steunen worden geplaatst. Doordat een rechtstreekse plaatsing op de draagstructuur mogelijk is, krijgt jouw veranda een strakke look. Bij grote oppervlaktes is het aan te raden dat de geleiders op kokers of steunen worden geplaatst.

Is enkel een verandazonwering voor jouw schuin dak niet voldoende? In dat geval blijft het steeds mogelijk om de verandazonwering te combineren met een verticaal alternatief, namelijk voorzetscreens. Voor beide producten kan dezelfde kastvorm en RAL-kleur voor de profielen gekozen worden. Deze profielen worden allemaal intern gelakt in onze 'groene' lakkerij.

Image