Opbouwrolluiken

Beperk warmteverlies met opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden steeds samen met uw ramen en deuren geplaatst. Dat maakt ze uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen en woningen waar de ramen volledig worden vervangen. Dit type rolluik biedt een perfect alternatief voor de traditionele inbouwrolluiken van vroeger, waarbij het rolluik werd gehangen in een opening boven het raam.

Het grote verschil is dat deze opbouwkasten voorgeïsoleerd zijn en dat ze perfect aansluiten op het raamprofiel. Op die manier zijn ze energievriendelijker en uiteraard ook makkelijker te onderhouden. Je hoeft niet langer beroep te doen op een schrijnwerker om de binnenzijde van de woning af te werken, de kast maakt namelijk gewoon deel uit van jouw interieur.

Combineer uw opbouwrolluik met ventilatie

Zowel bij bouw- als renovatieprojecten zijn isoleren en ventileren tegenwoordig dé woorden die de klok slaan. Rolvent®, een doorgedreven innovatie op onze opbouwkast, doet beide! Dit systeem is dan ook uniek in de markt. Als enige in zijn soort garandeert onze opbouwkast met ingebouwde ventilatie een constante luchtdoorvoer, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.

Image