Luchtdichte inbouwrolluiken

Onzichtbaar vanbinnen én vanbuiten

Jaarlijks verstrengt de energieprestatieregelgeving met als doel om voor meer energiezuinige woningen te zorgen. Luchtdicht bouwen speelt daar een zeer belangrijke rol in. De gepatenteerde technologie ShutterX® combineert esthetiek en energiezuinigheid. Het is een totaaloplossing voor passiefbouw, isolatie en ventilatie. Dit systeem is enkel mogelijk bij nieuwbouw of ingrijpende renovatie. Bovendien is deze technologie enkel verkrijgbaar bij Wilms.

Win tot drie S-punten

Een screen in een spouwmuur inbouwen kent al lang geen geheimen meer. Vanaf nu kun je met Wilms ook rolluiken inbouwen die gegarandeerd luchtdicht zijn. Heb je er al eens bij stilgestaan dat er normaal isolatie zit op de plaats waar nu de rolluikkast wordt geplaatst?

Met onze luchtdichte inbouwrolluiken is er geen perforatie meer van de binnenmuur én is het rolluik onzichtbaar vanaf de buitenzijde. Sterker nog, de isolatie die wordt weggenomen door het inbouwen van het rolluik vervangen we door een composiet profiel achter de kast. Dit profiel neemt de isolatiewaarde van de ontbrekende isolatie over en verbetert deze zelfs. Dankzij deze innovaties wordt er van jouw raam een aanvaarde bouwknoop gemaakt en kan je zelfs tot drie S-punten winnen!

Image