Terras overkapping

Sterk en elegant

Is je bevestigingsmuur niet sterk genoeg om een scherm te dragen? Een terrasoverkapping biedt de oplossing. Ze valt in veel opzichten te vergelijken met een zonnescherm, met als groot verschil dat de structuur rondom permanent zichtbaar blijft.

Net zoals een zonnescherm laat een vaste terrasoverkapping jou toe om ten volle te genieten van je terras. In tegenstelling tot een zonnescherm kan een vaste terrasoverkapping ook losstaand worden geplaatst. Dit betekent dat je zelfs jouw terras in het midden van de tuin kan overkappen.

Nog een voordeel is dat er minder kracht op de draagmuur wordt gezet. Of je nu kiest voor een losstaande overkapping of één die gedeeltelijk aan de muur wordt bevestigd, het gewicht wordt gedragen door de aluminium constructie.

Meer dan kwaliteit

Aangezien Wilms sterk inzet op innovatie, houden we uiteraard steeds rekening met het design. Als enige in de markt hebben we een terrasoverkapping ontwikkeld waarbij er geen dwarsbalken meer zichtbaar zijn in opgerolde toestand. Op die manier kan je steeds blijven genieten van het mooie uitzicht, zonder een voortdurend in het oog springende balk.

Image