Voorzetrolluiken

Rolluiken plaatsen zonder je ramen te vervangen? Geen probleem, bij Wilms kun je steeds terecht voor voorzetrolluiken. Dit type rolluik kan zowel bij nieuwbouw als renovatie worden toegepast.

Voorzetrolluiken kunnen op twee manieren geplaatst worden:

Montage op de dag: de kast wordt op de gevel boven het raam geplaatst

Montage in de dag: de kast wordt in de dagopening tegen het raamprofiel geplaatst

Eenvoudige plaatsing zonder grote kap- en breekwerken: voorzetrolluiken worden voor het raam geplaatst, waardoor er geen grote kap- en breekwerken nodig zijn. Dit maakt ze een ideale en makkelijke toevoeging aan elke woning.

Maatwerk: onze rolluikkasten zijn verkrijgbaar in zeven maten, afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Kies vervolgens het gewenste lameltype en de bedieningsmethode. We bieden lamellen aan in aluminium of pvc, in verschillende hoogtes en kleuren.

Stijlvolle afwerking: personaliseer je voorzetrolluiken met een afgeschuinde of ronde kastvorm, passend bij de stijl van je woning.

Om het geheel compleet te maken, worden de kast, geleiders en onderlat in een RAL-kleur naar keuze gelakt in onze eigen 'groene' lakkerij.

Verschillende bedieningsopties: momenteel zijn elektrische rolluiken met afstandsbediening enorm populair, het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een vaste schakelaar of lintbediening.

Integratie met domoticasystemen : bedien je voorzetrolluiken zelfs vanaf je smartphone met oplossingen zoals de Home Server van Selve of de TaHoma switch van Somfy.

Image