Terrasoverkappingen

U heeft een prachtig terras bij uw woning of huis aangelegd. Gefeliciteerd met deze nieuwe vierkante meters waar u en uw gezin met zekerheid van genieten! Maar een mooi terras is pas écht compleet als het is voorzien van een slimme aanbouw die u kunt zien als een sfeervolle en passende aanvulling op het bestaande interieur en exterieur.

Sterker nog: Een prachtige terrasoverkapping, van hoge kwaliteit en met veel bedieningsgemak, bijvoorbeeld die uit de Rainbow Collection, is niet alleen een sfeerbepalende aanwinst voor uw woning, het vermeerdert de (verkoop)waarde van uw huis.

Een terrasoverkapping is er in vele maten en vormen. Wij adviseren u daarom altijd om contact op te nemen met een professionele zonweringsdealer bij u in de buurt. Deze komt bij u langs, geeft u een goed advies en hij is bovendien in staat om professioneel alle maten op te meten.

Daarnaast zijn de dealers die de Rainbow Collection voeren ook nog eens in staat om vragen te stellen of ideeën te opperen waar u zelf bij de aankoop van een terrasoverkapping niet bij stil had gestaan.

Image