Markiezen

Markiezen zijn de meest sfeerbepalende zonweringssystemen die er zijn. U kent ze vast wel: de woningen waar in de zomermaanden die prachtige verticaal gestreepte markiezen zijn uitgeklapt. Het biedt een gevoel van nostalgie, van gezelligheid en intimiteit. Iets met ‘die goede oude tijd’.

Maar niets is voor nu minder waar: Markiezen zijn naast die persoonlijke uitstraling ook gewoon heel functioneel! Op zomerse dagen elimineren ze de lichtinval naar binnen toe waarmee ze voor verkoeling in huis zorgen.

Een flink aantal speciaal geselecteerde dealers, verspreid over heel Nederland, verkopen de markiezen van de Rainbow Collection.

Moederbedrijf Rainbowsol is een puur Hollands familiebedrijf dat al bijna een halve eeuw bestaat, is gevestigd in Leerdam en een goede reputatie heeft. In de afgelopen jaren heeft Rainbowsol diverse belangrijke vakprijzen gewonnen waarbij elke keer weer bleek dat de kwaliteit van de Rainbow Collection – ook die van de markiezen – voor consumenten en andere gebruikers vaak hét doorslaggevende aankoopargument bleek te zijn. Rainbow Collection staat bovendien bekend om de brede collectie doeken.

Voor iedere smaak is er een antwoord en daarmee voldoet de collectie dus ook aan uw behoefte om met de markiezen een ware persoonlijke touch te geven aan uw eigen leefomgeving.

Image